tirsdag 31. mars 2009

STRIKKEPRAT IGJEN

Det har vore stilt om strikking frå denne kanten ei stund no, har liksom ikkje hatt den store ånda, men eg kikkar rundt på andre loggar og beundrar og blir inspirert. Eg hadde nokre stripete tjukkelestar på gong og måtte liksom avslutte dei før eg kunne begynne på noko nytt.No gjenstår berre festing av trådendar, så i løpet av helga var eg innom ein garnbutikk, eller faktisk tre, og "snopa" litt strømpegarn, ein god del tynnare enn raggegarnet eg vanlegvis bruker, for no skal det strikkast finske lestar. Eg såg dei på ein blogg, fylgde lenkja, og enda opp med oppskrifta på finsk og engelsk.

Begynte med gult, påska er no rett rundt hjørnet, og skal etterkvart også ta i bruk andre fargar. Ein annleis måte å strikke flettemønster på, kjekt:)

3 kommentarer:

 1. Kor artige fargar du strikker. Flettemønster er ikkje akkurat mi sterke side, men eg held på med ein kjole med holmønster no i alle fall. Det er vanskelig å legge den i frå seg.

  SvarSlett
 2. Artig og fargerike sokker,dette er jo inspirasjon fra regnbuen vår jo.
  Ellers så står jeg i stampe med håndarbeid for tida,blir bare småstunder.
  Jeg driver nemmelig og jobber som en gal for å få bloggen min til å se finere ut. det går ikke så bra og slettes ikke fort.
  Når jeg får frem en flottere bakgrund forsvinner mye av tingene på siden, slik som følgere og mine favorittblogger osv.????
  Ja,jeg må i allefall gi meg nå,er sykemeldt for tiden og skal på legesjekk igjen i morgen.
  Så du får ha det godt så lenge!!
  Ønsker deg også ei fin uke, nå før innspurten til påskehøytiden!!
  Veldig koselig og følge bloggen din!!

  SvarSlett
 3. Så flotte sokker du har laget. Jeg liker sokker i slike farger og synes det er veldig fint og bruke en av hvert slag. Da blir det ekstra fargerikt. Kjempefine var de.
  Ha en fortsatt fin uke.

  SvarSlett