søndag 20. september 2009

Godverslaurdag:)

Vi har fått låne Mateo og Oliver heile denne helga. Då passa det ekstra godt at laurdagen starta med solskin:) Gutane er nokre skikkelege morgonfuglar, i motsetnad til Besta, men etterkvart fekk dei no liv i henne også.
Føremiddagen gjekk med til å plukke blåbær oppe hos naboane, dei dyrkar hageblåbær, og no har eg fått sjansen til sjølvplukk i buskene deira:)

Fangsten i går vart tre kilo med store, flotte bær, gjett om vi var fornøgde!
Etter handletur, som er obligatorisk for Besta, og risgraut til middag, som er obligatorisk for gutane, for vi på tur med båten.Dei måtte sjølvsagt ta seg kvar si rorvakt:)
Planen var å ta turen ut til Runde og sjå på eit bølgjekraftverk som er plassert der, men det var meir vind enn vi hadde rekna med så planane måtte endrast undervegs.


Det var stor stas for både Mateo og Oliver når vi gjekk mot bølgjene så sjøsprøyten stod over huset på båten og skvette oss skikkeleg ut når vi stakk nasa utfor døra:) Godt at ingen av dei vart redde eller sjøsjuke.
Denne laurdagskvelden lurte vi oss unna pizzaen: Hamburger var super erstatning for gutane, og vi besteforeldra laga oss biff med godt følgje:)
I dag var det gudsteneste, med utdeling av kyrkjebok til fireåringen Oliver, ei fin bok som han vart veldig glad for å få.

Til kvelden skal Besta fylgje dei heim til seg sjølve og putte dei til sengs der, foreldra og storebrødrene kjem heim seint i kveld, frå Norgescup i taekwondo i Moss.

11 kommentarer:

 1. Ja det gjorde godt med litt soligjen og det ser ut som de nytta dagen godt.Alltid kjekt med borneborn på besøk.Denne veka får nok eg besøk av ein Oliver og.

  SvarSlett
 2. Å hvor dere har kost dere med to kjekke smågutter, og de med sin besteforeldre;)
  Ha ei flott uke og klem fra meg;)

  SvarSlett
 3. For noen flotte gutter ! De er heldige som har mulighet til slike opplevelser !
  Ha en trivelig uke !

  SvarSlett
 4. For noen flotte gutter. Tenker dere koser dere masse med både utflukter og risgrøt.
  Unger er herlige,en opplever ting på en annen måte når en er sammen med dem. Det er så morsomt at de liker best å gjøre om igjen det som har vært gøy å gjøre tidligere.

  SvarSlett
 5. Takker for å ha fått delt din opplevelse med dine to barnebarn. De er heldig som har en slik besta:)

  SvarSlett
 6. Så kjekk helg da. Barnebarn er stas. Jeg har ingen sjøl (heldigvis) for datra har enda ikke fylt 17 :)
  Grunnen til at jeg nesten ikke har tatt himmelbilder før, menst blomster og ting på bakken, er at hummelen er så kjedelig her. Nå er den ikke så liten her vi bor på vestsida av Mjøsa, for vi ser til Sverige på gode dager, men den store dramatikken blir det aldri. Det er sikkert derfor jeg sto ute i blåsten og knipset i veg i helga og har blitt knall-forkjøla, hehe.

  SvarSlett
 7. Så fine gutter du har. Heldige deg som har barnebarn;-))

  SvarSlett
 8. Så fine gutter du har.
  Og den naboen din høres gild ut.
  Blogger hun?
  klem

  SvarSlett
 9. herlig kos med barnebarn- å så to stk. ,tenk så heldig dere er.
  Er å bestemor , men hittil er han alene om oppmerksomheta fra begge besteforeldre parene.
  Hage blåbærene så lekre ut, å så store!
  Morsomt at du spinner , prøver mæ på kunsten æ også- har arva rokk etter mor og bestemor.
  Øver stadig , nmen det er langt frem før æ kan si at æ kan spinne.
  Har ei datter som også er veldig intresert, ho har nettop kjøpt seg rokk fra spinnvilt-så der spinnes det for fullt, ho har og blogg om du vil se innom gurisin.blogspot.com
  Ha en flott høst helg!

  SvarSlett
 10. Så flotte bilder, og så mange flotte bær. Det tenker jeg smakte. :)

  SvarSlett