onsdag 22. september 2010

Åtvaring

Blogging har skaffa meg mange gode bloggevenner som les det eg skriv, kikkar på bileta eg legg ut og kjem med koselege kommentarar på innlegga mine. Dette gjer meg glad, eg er som alle andre; likar å bli sett, likar å få merksemd. 

Bloggboka 002

I fjor hadde eg eit par innlegg der eg prøvde å resonnere meg fram til kva bloggen min er, og kvifor eg bloggar,

Bloggboka 005

og kom fram til dette: Eg skriv for meg sjølv – til meg sjølv – for å ha som ei minnebok for seinare. I tillegg har eg fått laga ei faktisk minnebok frå det første året mitt som bloggar.

Bloggboka 001

Denne boka er kjekk å blade i, ikkje berre for meg, men også for mine næraste, og eg har lyst til å ha ei slik bok for kvart år så lenge eg bloggar. Derfor, gode bloggevenner, må eg åtvare dykk: Det kjem snart her på bloggen eit maraton-innlegg. Eg må berre gjere det, legge ut eit innlegg om ferieturen vår. Eg kan ikkje tru at så mange av dykk orkar å lese gjennom det, men kanskje de i alle fall likar nokre av bileta? I alle fall så håper eg at de orkar å kommentere på dei normale innlegga mine, som før!:)

Bloggboka 006

10 kommentarer:

 1. Det der var jo ein utruleg god idé. Tenk å ha heile bloggen sin mellom to permar. Skal nok lære dette av deg ein eller annan gong. Ha ei fortsatt fin veke. Har høyrt vi går mot lettare vêr framover.

  SvarSlett
 2. Jeg har også tenkt jeg skal gjøre det samme!
  Vi blogger jo mest for oss sjøl og synes det er moro å følge andre, få impulser og inspirasjon
  som kan gjøre hverdagen interessant!! Ha en fin dag! KLem!

  SvarSlett
 3. Jeg ble nysgjerrig på den boka du har fra bloggen din .... Jeg har lurt på hvordan en kan få tatt vare på bloggen for ettertida. Orker du å si noe om hvordan du gjorde det?

  SvarSlett
 4. Klart vi orker å lese:) Bloggen er et pustehull der vi bestemmer selv og er mest for oss selv. At andre også har glede av den er bare bonus. Og din er kjempehyggelig lesing.

  SvarSlett
 5. Hei ! Du har ein fin blogg som egnar seg for både familien, venner og andre bloggeentusiastar. Ei slik "bok" har eg også. Og det er kjempeartig !

  Gled meg til å lese frå ferien din, eg :)

  Ønsker deg ein fin torsdag :)

  SvarSlett
 6. Flott bok :) Har tenkt å få gjort det samme selv, bare ikkje kommet så langt...

  SvarSlett
 7. En veldig god ide, og en flott minnebok ble det! Vi skal nok komme oss gjennom ferien din uten problemer tenker jeg..hihi:)
  Bloggen for meg er også en "minnebok". Men har ikke fått den i bokform... Men lager fotobøker hvert år. Da får jeg de litt mer private føler jeg, med bilder av venner og familie også.
  Men skulle gjerne kunnet si -ja takk begge deler!

  Klem fra Turid.

  SvarSlett
 8. Ei slik bloggbok har eg og, men eg har ikkje blogga den enno :) Artig å ha!

  SvarSlett
 9. Høres ut som en god ide! Men så må man få samlet arkene, limt dem sammen, eller? Å, nei, dette må vel Blogger gjøre?
  Men vi skal nok bære over med langt innlegg!
  Kanskje blir det så spennende at vi må fortsette å lese?
  Klem!

  SvarSlett
 10. Langt innlegg men nog leste jeg meg gjennom, ser ut til å ha vart en kjempeferie, men beste bildet for mine øyne akkurat nå var fargefesten til Raumagarn, Jeg bara må få kommet meg i Husfliden og nyte av fargeprakten til finullen, Rauma har virkelig otrolig mange farger i sortimentet. Lurt å lage en bok, har hatt lyst til det jeg og, med hagebloggen, men har ingen printer her hjemme.. Det blir vel en råd. Din ser jo ekstra lekker ut i innbunden utgave, hvor har du fått ordnet det hen?
  Ha en fortsatt fin helg :)

  SvarSlett