torsdag 19. januar 2012

Tynnare for kvart år

Nei, ikkje eg, men bloggebøkene mine.

Det er greitt å site ved pc-en og klikke seg rundt frå blogg til blogg, men eg driv ikkje å klikkar meg bakover i eigne blogginnlegg i særleg grad. Nei, då er det kjekkare å få bloggeåret mellom to permar, ei bok er mykje koselegare enn ein skjerm, det kjem eg alltid til å meine!

Januar -12 005

Eg har akkurat lagt bak meg mitt tredje bloggeår, og iveren er nok ikkje like stor som det første året, men dei kjekke bøkene som eg bestiller frå blog-to-print kvar år i januar, held oppe motivasjonen så pass at eg kjem til å fortsette – i alle fall eitt år til:)

8 kommentarer:

 1. Skikkelig lurt;)
  Jeg lager fotobøker hvert år og ferie bøker...men ikke bloggbok... KJEMPELURT!

  Skikkelig spreking du...likte de icebugsene;)

  Riktig god helg!

  SvarSlett
 2. Nej, ivern för blogging svänger verkligen från månad till månad.. Alltid kul att titta inom dig. Dom böckerna hade jag ju tänkt beställa jag också men självklart blev det aldrig av. Nu påminner du mig igen :)

  SvarSlett
 3. Du får det gjort, skjønner jeg! Bestille bøker, altså. Jeg er så utrulig treg på det området. Var i ferd med å gjøre det en gang ...., men syntes det var for mye å betale flere hundre kroner for ei bok. Det er snakk om valg. Tar du med alle innleggene dine, og kommentarene, eller hurr?

  SvarSlett
 4. Dette var lurt! Kanskje kopierer jeg den ideen? Blir nesten som en dagbok å mimre med på eldre dager. Fint for etterslekta med det som er dokumentert også. Jeg savner det fra mine foreldre og besteforeldre, som alle er borte nå.

  SvarSlett
 5. Det er veldig koseleg å ha desse bøkene. Eg har to, men skal bestille fleire. Flotte minnebøker!

  SvarSlett
 6. Kjenner meg igjen i det der med mengden av blogging etter som årene går. Men så er det en sånn fin måte å skrive en slags år-bok for seg selv på. Jeg fikk hele bloggen min i bokform til jul. Kjempestas.

  SvarSlett
 7. Dette har jeg også tenkt på lenge, men nå får jeg ta meg sjøl i nakken!
  Ha en fortsatt fin vinterkveld!
  Klem!

  SvarSlett
 8. Endelig får jeg kommentert hos deg igjen! Så flink du er som lager bloggbøker! Men, dumt spurt sikkert, for alle dem som er oppdatert: Hvordan gjør du det? Har laget fotobøker ved å laste opp bilder, men...

  SvarSlett