torsdag 17. januar 2013

Seksti sider

I likheit med mange andre bloggarar får eg laga bok av bloggeåret. Det var nesten flaut å sende av garde bestilling på siste utgåve av bloggeboka, men det vart no gjort, og i dag sit eg med resultatet i hendene: Seksti sider, trettitre bloggeinnlegg vart det i 2012. Lite å skryte av, særleg når eg ser at i løpet av det første bloggeåret produserte eg 241 sider.

002

Likevel, no har eg fire årgongar av Strikkebesta i bloggverda, hadde eg ikkje fått det omgjort i bøker så hadde mange bilete og mange småhistorier vorte gløymde.

003          004

Kvaliteten på det eg har skrive kunne ha vore betre, kvaliteten på bileta har i alle fall ikkje betra seg i takt med fotoutstyret. Men det hender at eg slumpar til og får eit blinkskot, og bileta er gode nok til å vere ein katalysator for å huske dei fine, kjekke, gode minna:)

9 kommentarer:

 1. Eg vil også! Kjem nok til å søke hjelp når året er omme.

  SvarSlett
 2. Må innrømme jeg smiler litt i skjegget, de blir tydeligvis tynnere disse bøkene våre:))..men artig å ha uansett.
  Vi får gå for et bedre bloggeår, men jeg er skeptisk mht til meg selv:))
  Ha ei flott helg som er like om hjørnet, klem fra mæ;)

  SvarSlett
 3. Du er jammen driftig! Jeg har ennå ikke bestilt meg bloggbøker :-( Synes det er så dyrt; flere hundre kroner for ei bok ....

  Tusen takk for kommentar hos meg! Jeg skal prøve å bli mer aktiv på bloggen ..... *hihi*

  SvarSlett
 4. No vart eg minna på det igjen. Har tenkt mange gonger, at detta skal eg òg gjera.Trur det kan vere utruleg kjekt å ha for ettertida.Takk for påminning:)

  SvarSlett
 5. Hei

  Hvor får du laget disse bøkene? De er nå så fine;-))

  SvarSlett
 6. Hei! Og takk for at du vil fylgje meg. No er du lagt til hjå meg også. Veit eg har vore innom deg før. Men den som ikkje ligg i bloggrullen er det lettare å "gløyme". Eg må nesten spørje om kvar du har fått laga bøkene? Og som den god sunnmøring er eg også spent på kva det kostar? :-) Ser at vi har blogga omtrent like lenge.
  Ha fin kveld!

  SvarSlett
 7. Heia Strikkebesta...long time , no see!
  Du held det gåande, og det er eg glad for:) Eg vil gjerne følgje deg, som eg gjorde sist eg blogga. Har fått roa på meg til å blogge igjen ;) Veldig imponerande med årbøker! Heilt sikkert nokospesielt å ha i hylla! Mvh ANE

  SvarSlett
 8. Må si meg enig med de andre. Et artig påfunn det med årbøker. Har aldri tenkt på det selv. Takk for tipset. Håper du får ei fin helg.

  SvarSlett