lørdag 20. juni 2009

....min dag i dag....

...kvifor det? Sjå her då! Klokka som Nikoline på landet auksjonerte ut, og som Strikkebestamannen fekk tilslaget på, er i hus:) Ho er minst like fin som ho såg ut til på bloggen hennar - og vi er HEILT fornøgde! Vi hadde tenkt at ho ville passe så godt på ein murvegg i huset vårt, og det gjer ho forsåvidt, men fargane på veggen er litt for like fargane på klokka så ho kjem ikkje heilt til sin rett der. No får ho henge der så lenge, til vi har diskutert ferdig....Det er rart kor blogginga viser igjen i huset etterkvart, i Bloggverda får ein så mange tips og idéar som ein får lyst til å prøve ut, slik som den herlege sommarveska som Tovepia har på headingen sin, etter ein forespørsel hos henne fekk eg tips om kvar eg finn oppskrift, så no har eg og sommarveske:) Hippieveske kallar minstejenta mi den, javel då, eg får vere litt hippie i sommar eg då.Ein stad eg sveipa innom såg eg nokre hjerte som var nålefilta, det ga inspirasjon til desse:

bloggen hennes Nunne såg eg ein gong tidleg på året nokre nydelege strikkalestar, ved å følgje ei lenkje frå bloggen hennar kom eg fram til oppskrifta på Kerrtuso
kkar, dei hadde eg veldig lyst til å strikke, så det vart nokre par av dei også.

Sjølv om eg har til gode å vinne noko på alle utlodningar og "giveaways" som eg svippar innom, så føler eg at det er min dag i dag:)

6 kommentarer:

 1. Gratulera med den flotte klokka......
  Einig i at ho var litt for lik veggen, men du finn nok ein fin plass til den.
  Ang. blogging og inspirasjon:Eg har aldri hatt so mange, nye prosjekt på gang som etter at eg begynte å blogge.
  Kjekt, det...
  Ei riktig god helg til deg!!

  SvarSlett
 2. Veska di ble super!! Ja, er det ikke artig hvor vi får inspirasjon er inne? Hyggelig at du fant noe hos meg;) Flott klokke du har fått i hus, du finner nok den rette veggen etterhvert, men syntes faktisk den passet der den hang også, nettopp på grunn av fargene. Ha ei riktig god helg!

  SvarSlett
 3. Jeg syntes også klokka ble flott der den hang pga fargene. Den er nydelig.
  Så lekre sokker du har strikket og det bærenettet har jeg også fått oppskrift på. Jeg er enig med deg i at en finner mye inspirasjon i alle bloggene en besøker. Det er nesten så det blir vanskelig å velge ut, for det er jo så mye fint og en kan jo ikke lage alt heller.
  Ha en fin kveld.

  SvarSlett
 4. Gratulerer med å ha fått tilslaget på klokka til Nikoline! Du har rett i at den nesten kom bort på den veggen, så like farger de har! Rene vernefarger på klokka! Men du finner nok ei råd! Og så mye du har laget! Veske, hjerter og sokker!
  Ha ei fin helg!

  SvarSlett
 5. Å,så kjekt å sjå at klokka var vel i hus! Og så fint du har skrive..
  Men veit du kva...? Eg synes veggen var ALLDELES PERFEKT til den klokka!! Det går ton i ton utan å skilla seg for mykje ut,akkurat slik det skal vera! Heilt supert synes eg. Trur jammen eg må mala ei til meg sjølv til skiferveggen i stova...
  Og så har du rett i at det er inspirerande her i bloggverden! Eg har vel aldri hatt så mange "jern i ilden" som etter at eg vart bloggar.. så masse som fristar!
  Kos deg i sommarkvelden :0)

  SvarSlett
 6. Gratulerer med fireåringen.Nydelig gutt,håper han har det fint på ferie.

  SvarSlett