søndag 24. april 2011

Tenk det!

Av og til finn nokon på å gi meg ein avleggar av plantene sine, dei har nok lagt merke til at eg ikkje er nokon gartnar akkurat. Hos meg er det slik at plantene akkurat overlever mellom kvar gong dei blir vatna.

For mange år sidan fekk eg ein avleggar av svigermor, grøne, liljeaktige blad, grei nok i seg sjølv, men planta til svigermor har blomstra kvart år, planta mi har berre stått der med dei grøne blada sine.

Stubbetufsa, kunnskapsrik hobbygartnar frå nord, har tidlegare lagt ut bilete av si blomstrande plante og lært meg at ho heiter klivia.

Borneborn og klivia 026

Og tenk, i dag oppdaga eg at mi klivia står i blomst – sånn heilt utan vidare…

Borneborn og klivia 028

7 kommentarer:

 1. Så artig!! Alltid et under nesten når man får spennende planter til å blomstre, og den var vakker!!
  Nyt restene av påskeferien, klem fra meg;)

  SvarSlett
 2. Gratulerer med blomster på Klivia`n din. Hadde en jeg også i flere år, den døde uten å noen gang blomstre ;) Den er jo så kjempenydelig når den blomstrer :D

  Fortsatt fin påske :D

  SvarSlett
 3. Så bra! Jeg har flere kliviaer (etter mim mor), men det er slett ikke hvert år de finner på å glede meg med blomst. Jaja, de er nå fine likevel :-)

  SvarSlett
 4. Gratulerer med bløminga ! Så flott den er ! Er ei stund sidan eg har vore her no, og eg har kosa meg med skogstur, bading og baking. Du er no ei allsidig dame du, Strikkebesta og flotte barnebarn har du !!

  klem frå Petrine som nyter Påska i Romsdalen.

  SvarSlett
 5. Morsomt å få blomster på inneplantene... Denne var jo helt nydelig. Håper min vil overraske meg også.. Ha en flott dag..

  SvarSlett
 6. Vakker er den og moro når den vil blomstre!
  Ha en strålende helg!
  Klem fra meg!

  SvarSlett