søndag 11. desember 2011

Smått om senn kjem stemninga smygande

Eg er ikkje av dei fyrste som fyk til med pynting og styring til jul -  eg har alltid nokre tentamensbunkar som har fyrstepriorotet. Men litt om litt kjem jula inn i huset hos oss også.

Adventslysa er i alle fall på plass

Det same er stjerna i vindauget – sjølvsagt den gamle, gode stjerna som vi har hatt i alle dei årSmilefjes

030

Og så kongerøykelsen, då – vi må ha litt godlukt i huset

015

Og jammen heng det hjarter og blenkjer både her og der!

018

IMG_7437

Så då er vi vel i rute i år også, sjølv om julebaksten framleis glimrar med sitt fråver....

6 kommentarer:

 1. Jo, da du er absolutt i rute. Det er det som er så fint, at en kan gjøre akkurat det en orker, har tid til eller lyst til. Og bare en får fram de gamle nostalgiske minnene, så blir det jul uansett!Og bakingen - fort gjort når tiden er moden, syns jeg!

  SvarSlett
 2. Helt i rute! Samme her hos oss. Har pyntet til advent...lillejulaften kommer julepynten frem. Og skitnesøndag er den STORE bakedagen. Slik som i alle år;)

  Klem;)

  SvarSlett
 3. Ja julestemningen kommer med de gamle kjære tingene selv om det her regner å blåser og er bare holke! Det er vel kakelinna tenker jeg!
  Ha en koselig adventsuke! Jula kommer åkke som!
  Klem!

  SvarSlett
 4. Hei ! Fin pynt :) Det er slik her i huset at pynting til advent og seinare til Jul, blir å finne fram akkurat dei same tinga som i fjor og året før, og året før der.... Tradisjon og atter tradisjon !

  Ønsker deg ei fortsatt fin førjulstid:)

  SvarSlett
 5. Rettebunkene tar sin tid; - det har jeg lang erfaring med.
  Når det gjelder pynting, er det ikke mye som skal tid før det gjør en forskjell. Julemusikk og tente lys er nok.
  Jeg styrer slett ikke så mye til jul som min mor gjorde. Jeg har brukt flere år på avlæring ;-) I dag bakes det julebrød til førjulselskapet hos svigermor i ettermiddag. Det blir koselig, for da kommer de nærmeste fra sør og nord.
  Ha en finfin søndag!

  SvarSlett
 6. Hei på deg :) så koselig det var å komme inn til Strikkebesta i bloggverden..så koselig du har pynta..koselige bilder syns jeg :)
  jeg bruker desember til bare å kose meg med familien min..pynte og spise julekaker..jeg stresser ikke fordi det er så godt å kunne bruke desember til hverandre og ikke minst til ettertanke <3 julekaker som ikke er i boksene mine til 1 desember kjøper jeg ;)

  Da fikk du en ny bloggfølger i dag, og det ble meg..kanskje tar du turen til meg og følger meg og min bloggverden du også ;) Ønseker deg uansett en fin fjerde advent og en God Jul!

  Hilsen kommer fra Ann-Christin.

  SvarSlett