mandag 13. februar 2012

Innhenta av Mariusfeberen

Eg synest det er veldig koseleg at dei gamle norske strikkemønstera no får sin rennesanse igjen, dei gjer det med ujamne mellomrom, og då er det kjekt å ha nokon å strikke til:)
Forrige gong Marius var populær strikka eg genser til minsteguten min i “spreke” fargar, meinte vi då. No er det helst marine, kvitt og raudt det skal strikkast i, og eg er i gong med ein “klassisk” Marius til Michael, i alle fall i fargeval, men eg har valt å strikke med rundfelling, både fordi eg synest det blir fint, og fordi det då blir mindre montering enn med den tradisjonelle måten.

Mariusfeber 012

Til Marylin vart det tunika, i grått,

Mariusfeber 002

eg har stor tru på at den fargesterke jenta passar i slike avstemte fargar.

Mariusfeber 005

Det blir spanande å ta seg ein Oslo-tur i vinterferien og få prøve på henne plagget.

Mariusfeber 003

Mora hennar eg ganske pessimistisk i spørsmålet om ho vil kome til å bruke tunikaen, Marylin har sine eigne meiningar når garderoben skal bestemmast, og favorittplagget til ei kvar tid er eit plagg som ho har vorte van med etter lang tids bruk, dermed er det også nesten alltid eit plagg som er for lite for ei jente som veks i rekordfart:)

4 kommentarer:

 1. Hei

  Marius i alle varianter er flott.Tilhøsten blir det dress til barnebarnet, selvomhan heter Oskar;-))

  SvarSlett
 2. Så nydelig farger du har valgt til tunika. Den ble flott og det er jo et veldig populært mønster for tiden, så den blir sikkert tatt godt imot.
  Jakke under var også nydelig. Lekker fasong og det er jo litt artig å få til noe ut fra bare et bilde en har sett.

  SvarSlett
 3. Den tunikaen var virkelig fin ! Er flott å se Mariusmønsteret i andre farger enn bare blå, rød og hvit syns jeg. Men nå det er sagt så er det jo ikke noe som slår en skikkelig Marius da :) Lykke til med genseren.

  SvarSlett
 4. Hei!
  Fant bloggen din via en annen blogg, og da jeg leste kortversjonen om deg, tenkte jeg: For ei tøff Besta!
  Strikking, turgåing, sykling, bading og bok! Jeg legger meg like godt til som følger, for her blir det sikkert mye som interesserer meg. Lykke til med Mariusgenseren! Tunikaen er kjempefin! Ønsker deg ei fin uke!
  Hilsen Ingunn

  SvarSlett