torsdag 17. juni 2010

“Hota” - J


I ABC-leiken er bokstaven denne veka J. På spansk heiter bokstaven hota, og ord som begynner med J startar derfor med h-lyd.

Substantivet mitt er namnet på månaden vi er inne i, den lysaste av dei alle, Junio, her representert ved ein bukett markblomster

Ferietur 09 090 

og kveldssola som skin gjennom furugreinene.

Juni 09 016

Andre sine bidrag finn du om du klikkar her.

21 kommentarer:

 1. Betyr det at juni blir uttalt hunio??
  Ingenting er mer juni enn markblomster:)

  SvarSlett
 2. Det var en helt underbar sommarbukett du har i ditt inlägg!
  Sååå vacker och fin!
  Trevlig helg!

  SvarSlett
 3. Fine billeder. Jeg har også valgt juni denne gang! :-)

  SvarSlett
 4. Heisann!

  Nå gjelder det å nyte alle markblomstene og hvert sekund av den lyse natta.Akkurat nå er himlen grå, men det er enda noen dager til at sola snur, jeg blir litt sur...
  Måtte bare rime, lot seg ikke stoppe, for jeg kan ikke skjønne hvorfor vi ikke kan få ha de lyse kveldene litt lenger.... ;:OD) - men allting blir ikke alltid som jeg vil !!!!
  Go´hælj!

  SvarSlett
 5. Flotte bilder av juni blomster :)

  SvarSlett
 6. Ohhh nu tänker jag på min mormor.Hon satte alltid blommor i en spann på utsidan dörren när det var midsommar...Jättemysigt...
  Finfina bilder..Kramizzz// Lotta

  SvarSlett
 7. Fargerikt J innlegg
  - nydelige markblomster !!

  SvarSlett
 8. Det er jo i juni den unge pike skal legge de mange sorter markblomster under sin hodepute! Flott bilde av dine! Og av solnedgangen! Takk for din hilsen! -Margit-

  SvarSlett
 9. Vakker juni-bukett. Gratulere med ny layout, stilig ! Og så ser eg du har fått på Øynå vår:) Den vesle svarte prikken på sjøen, det er vel ikkje ein kajakk med ei dame i vel ?

  SvarSlett
 10. Tak for din herlige kommentar :-)
  Du har præsteret to rigtig dejlige J-drag.

  SvarSlett
 11. Hva annet er det å si enn:
  Vakkert

  SvarSlett
 12. Hei! Ja, her hadde det skjedd mykje sidan eg var innom sist. Flinke deg! Flotte bilder og tekst frå turen til Runde og ny profil( eller kva det heiter) på bloggen. Supert! God helg og klem

  SvarSlett
 13. Dejligt med juni og skønne markblomster..
  Ha' en dejlig søndag.

  SvarSlett
 14. Hei kjære venn, nok en gang må jeg si...at du leser meg veldig godt som menneske.......Og den blandingen av det abstrakte og naturalistiske var det jeg prøvde på, uten å kunne definere det med så fine ord......det er det såreste som har skjedd meg i livet...og nå som jeg er forelsket og lykkelig, blir det ekstra sårt, fordi min næreste venninne hadde vært så begeistret på mine vegne....heldigvis har jeg hennes søster, som er likedan....skjønt så forskjellig..men hun betyr så enormt mye for meg....tusen tusen takk for at du følger meg, og gir meg så fine tilbakemeldinger!! Du er en sann bloggevenn!!!
  Skjønne bilder du viser, jeg likte godt innlegget ditt!!!
  Ønsker deg en god søndagsettermiddag, stor klem, M

  SvarSlett
 15. lekkert var det bilde av blomster..ha en fin uke

  SvarSlett
 16. Nydelige bilder! En bukett som dette er blant de vakreste buketter!
  Håper denne måneden snart viser sommerlige tendenser;)
  Ha en god dag og klem fra meg;)

  SvarSlett
 17. Nydelige bilder. Takk for hyggelig hilsen. Da har vi 21. juni felles. Er ikke livet flott tross alt?
  Håper du får en flott St.Hans.

  SvarSlett
 18. Vakkert:) Ha ei fin helg, sjøl utan sol og sommarvarme!

  SvarSlett
 19. Fine Junibilder du har tatt her Kristin, og er det ikke helt utrolig hvor en kan varme seg på disse stemningsøyeblikkene i livet.
  Ellers så er jeg overveldet over hvor flink du er blitt med bloggen, det er jo helt profft her inne, og du har virkelig fått det til fint på bloggen din.
  Dette med større bilder og flere kolloner har ikke jeg våget meg på enda nei, er så redd for å rote meg bort helt:)))) har veldig lyst til og prøve,så kanskje en dag:))
  Ser jo at det er flere blogger som forklarer godt her inne.... meeeeen virker alikvel komplisert for meg enda ja.
  Håper du har det bra og at du får en fin og god uke Kristin!!
  Klem fra Jorid!!!

  SvarSlett
 20. Her var ingen nye innlegg, so då blir det ein kommentar til frå meg... Vinjar og eg var på psdletur, først bortom hamna for å sjå etter dokke eller kajakkane. Og dei såg me... Så padla me heilt til Håkonsholmen. Kjenner det i skuldrane og nakken, men det går helst godt. Så vil eg takke so inderleg for den flotte kommentaren på bloggen no sist. Eg vart veldig glad, Kristin! Ønskjer dokke ein flott ferietur, når den tid kjem... Varm klem frå Husmora på Hagebø:)

  SvarSlett