lørdag 12. desember 2009

Eg treng råd!

Eg tenkte eg skulle gjere bloggen min litt meir vinterleg og fann ein fin bakgrunn som eg har lagt inn html-kode på. Så har eg endra fargar på resten av bloggen for at dei skulle passe til bakgrunnen, MEN........ Som du ser så står bakgrunnen og resten av bloggen min ikkje særleg i stil. Er det nokon som kan fortelje meg korleis eg blir kvitt den gamle, grøne bakgrunnen slik at den nye bakgrunnen forblir permanent, og ikkje forvinn etter fire sekund?

7 kommentarer:

 1. Huff, her kan jeg ikke hjelpe. Tør ikke gjøre noe med bloggen, jeg, for er redd for slike uante følger;) Håper du får råd fra noen som kan;)
  God helg til deg;)

  SvarSlett
 2. Nå husker jeg faktisk ikke hvordan bakgrunnen din var eller om det er den nye du har limt inn nå. Hvis du ikke har fått det til ennå så går du bare inn på innstillingene dine. Jeg regner med at du har en gadget som heter "bakgrunn". Bare klikk opp den, da får du et bilde med masse koder. Disse fjerner du det som står der og limer inn den nye. Det er ihvertfall slik jeg gjør det.

  Fikk ikke kjøpt noen julegaver i dag, får håpe det ordner seg. Heldigvis er min barnebarn slike at de er glade for alt de får. Sånn sett er det jo greit å handle til de, men jeg vil jo gjerne finne det ekstra spesielle som jeg trorr de liker.
  Synes også det er kjempemoro å bake lefser, men utrolig vanskelig. Jeg har derfor de siste årene bare bakt flatbrød. Synes det er litt lettere og så blir det veldig godt da.
  Ha en flott førjulshelg.

  SvarSlett
 3. Der kan nok ikke jeg hjelpe, men vil ønske deg en
  riktig fin helg.
  Klem

  SvarSlett
 4. regner med at du har fått hjelp for nå er det samma grønne bakgrunn over det hela, liker grønnt forresten, denne var flott :)

  SvarSlett
 5. Hei Kristin!!
  Takk for hyggelige hilsner på bloggen min.Så flink du er i lefse baking.du får øve deg igjen til påske så sitter den vel snart skal du se;o)
  På min blogg er det et verktøy helt nederst på blogg siden som jeg går inn på for og slette eller legge til ny htlm, altså for å endre bakgrunn på bloggen min.
  Lykke til iallefall!!
  Ønsker deg ei god og fin adventshelg jeg Kristin...klem fra Jorid!!

  SvarSlett
 6. Kan ikke hjelpe, men du har da ny blogg med nydelige snøkrystaller og et flott vinterbilde!
  Riktig lekkert ble det! Ha en fin søndag;) Klem!

  SvarSlett
 7. Så fint det ble.
  Ha en fin søndag.

  SvarSlett