lørdag 27. februar 2010

Fordi eg bloggar....

Eg har inga god forklaring på kvifor eg bloggar, det er litt tilfeldig, eg gjer det så lenge eg har glede av det. Eg skriv om det som fell meg inn, og det som eg blir inspirert til - eller utfordra på.
Etter vel eit år som bloggar har eg fått ein viss lesarskare, nokre er medbloggarar som stadig er innom med kommentarar, takk for det:) Andre surfar berre innom når dei sit ved pc-en, og andre kikkar inn for å sjå kva eg no styrer med.

I syltetida på seinsommaren var eg frampå og spurde om nokon kunne fortelje meg kvar eg fekk tak i syltekrukker med hol i lôket, ikkje lenge etter hadde to av mine medbloggarar sendt meg ei syltekrukke kvar, noko eg vart veldig glad for, og eg tok dei i bruk med ein gong.
Men det er andre der ute som også har lagt merke til etterlysinga; svigerinna mi som bur i Sverige, og som elskar å gjere "fynd på loppis", har samla på krukker til meg sidan, eg fekk nokre i haust då eg var på besøk, og nokre kom til jul:) No har eg altså skaffa meg eit samleobjekt - og det er vel greitt, eg har ikkje hatt for vane å samle på spesielle ting før, men no gjer eg det - fordi eg bloggar....

For eit par veker sidan vart eg utfordra til å skrive om nyttige reiskapar, eg la då ut om den kjære vispen som eg har hatt eit særskilt forhold til heilt sidan eg gifta meg, no er han snart utsliten og eg har ikkje funne erstatning for han nokon stad.
Kva skjer så?
Tysdag kom veslesystra mi på besøk, ho hadde med gåve, det var faktisk bryllupsdagen vår:) - eg pakka ut og der låg ein splitter ny visp av den sorten som eg har kikka etter i årevis! Han var å finne på den lokale Jerniabutikken, og eg fekk han fordi eg bloggar......

8 kommentarer:

 1. Så enig med deg, det er hyggelig å skrive om ting som faller en inn, og samtidig blir det til en slags dagbok. Godt at så mye trivelig skjer i kjølvannet;)
  Ha ei flott helg og klem fra meg;)

  SvarSlett
 2. Helt enig, denne blogginga har mange "bivirkninger" og heldigvis er de aller, aller fleste av det positive slaget.

  SvarSlett
 3. Har vi glede av denne blogginga så fortsetter vi så lenge det er moro!
  Klem til deg og hyggelig lørdagskveld;)

  SvarSlett
 4. Hei venn, ja er det ikke mye godt denne bloggingen fører med seg!!
  Det har gitt meg veldig mye, spesielt en gryende tro på at jeg kanskje kan jobbe med det jeg virkelig ønsker....selv om jeg er glad i jobben min....(...jeg har vært utrydningstruet i over et halvt år, så jeg er helt utslitt i hverdagen..så det er ikke utenkelig at jeg møter en karrierevegg nå i vår.....)
  Nå har jeg endelig fått lagt ut innlegg om den fine utmerkelsen fra deg...tiden strekker ikke til for bloggen i disse dager...veldig irriterende, for jeg skriver jo hele tiden!
  I smug på jobb, eller når jeg går tur.....så er jeg full av boken jeg holder på med.....selv om det er en kjensgjerning at de fleste blir refusert, så har jeg bestemt meg for å PRØVE!
  Og DET har bloggen fått meg til å innse...ja, den fører utrolig mye godt med seg!

  Ha en fin helg videre!
  Klem,M

  SvarSlett
 5. Konklusjonen er klar: Det følger mange gleder med å blogge!
  Klem!

  SvarSlett
 6. Det var vel hyggelege konsekvensar av blogginga, ja! Den vispen har eg også vore glad i, mamma har ein som eg brukte mykje i hine hårde dager:) Eg har klart meg utan, men veldig kjekt for deg at du fekk ein ny!!

  SvarSlett
 7. Ikke vent, les : "La meg synge deg stille sanger" NÅ.
  Jeg leste den i går, la den ikke vekk bare leste og gråt.
  God søndag

  SvarSlett
 8. Tusen takk for at jeg fikk komme på besøk; ja, her på bloggen din :D
  Har sittet å surfet litt rundt inne på blogger; og ditt navn dukket opp flere steder!:)
  Så, nå er jeg her og har valgt å følge deg :D
  Koselig blogg med mange opplevelser og fine bilder:)
  Kom gjerne en tur innom meg, om det faller seg sånn :)
  Vi snx sikkert igjen!
  brito

  SvarSlett