
Oppskrifta fann eg her:

Litt moderering må til, det er no grenser for kor mykje smør ein skal trykkje inn i ein deig! Og kvifor ikkje prøve å skifte ut 200g av kveitemjølet med fibermjøl?

Ganske artig å kjevle smøret inn lag for lag, forresten:)
Klar for steiking!

Litt sterk varme, kanskje?

Spennande å sjå om det ferdige wienerbrødet deler seg i fleire lag, slik det skal!
Godkjent?

Litt melis på toppen - så: KAFFI!

Kan wienerbrød frysast, forresten? Vi to kan då ikkje ete så mykje åleine, same kor godt det smakte!
Fleire W-ar kan du sjå på her.
Det så kjempegodt ut, mye bedre enn kjøpe-wienerbrød! Jeg kommer gjerne og tar en bit :)
SvarSlettMmmmmm...ditta smakte godt!!! TUSEN TAKK, KRISTIN, for alt du leverte på døra i dag. Eg er sååååå takknemleg! Det var då altfor mykje. Ei lita gåve var det sagt, men dette var då utruleg mykje. Eg er evig takknemleg, gode deg! Ha ei nydeleg helg med frosne eller oppetne wienerbrød! Skal tru korleis dei vart på smak? Kunne tenke meg ei smaksprøve... Varm klem
SvarSlettDet ser lækkert ud! Jeg vil tro, at det går fint at fryse dit wienerbrød.
SvarSlettDet ser jo deilig ut!
SvarSlettJeg har akkurat bakt ei sjokoladekake til lørdagskaffen på husflidshuset.
Ha ha, jeg skrev om akkurat det samme som deg og etterlyste oppskrifter på dette, og det fann jeg jo her...
SvarSlettWienerbröd är riktigt gott! Särskilt när de är nybakade :)
SvarSlettHärligt W!
Trevlig helg!
Jøss, så flotte wienerbrød! Jeg er imponert!
SvarSlettUtrolig herlig. Kommer på at det er evigheter siden jeg bakte wienerbrød. De går selvsagt å fryse, men mister litt av den sprøheten. Husker at jeg brukte å la dem tine en del, og så sette dem inn i godt varm ovn noen minutt. Synest det hjalp. Lykke til.
SvarSlettååå så deilig dette såg ut...eg er ein kakemons som elsker kaker !! Ønsker deg ei flott helg.
SvarSlettMine tænder løber i vand :-)
SvarSlettHei
SvarSlettTusen takk for en nydelig fugl. Den skal få henge i vinduet på kjøkkenet tror jeg. Da skal jeg tenke på Strikkebesta hver gang jeg ser på;-)
Jeg ble kjempeglad. Tusen takk!
Klem fra Ingun
Wienerbrød er ikke av mine favoritter heller, men det går da ned om jeg får det servert!
SvarSlettJeg er mer glad i boller og kaker. Men dette som du har laget til her, ser jo veldig lekkert ut da:)
Hjemmelagde wienerbrød er godt. Jeg har en søster som er knall god til å lage dem. Og jeg er knall god til å spise dem.
SvarSlettGod helg!
Wienerbrød går fint an å fryse. Jeg bruker ikke mikroovn, men brødristeren (som har et kjekt, lite tinestativ på toppen) til å tine opp brød og kaker. Det fordrer bare at de er skåret opp i passe skiver/stykker før jeg fryser de. De blir som nystekt!
SvarSlettOg så flott at du fikk ny visp. Det er nesten så jeg tar litt av æren, siden du fikk utfordringa fra meg! hehe
Med spansken min går det mer enn tregt. Det har vært for mye besøk og for mye OL til at jeg har kommet meg på bokhandelen. Men er i siget til å skaffe de anbefalte bøkene.
Så flott heading du har fått på bloggen. Betyr det at du har gått pilegrimsveien til Santiago de Compostela?
God helg til deg! :)
Åh, freistande. Slikt liker eg godt. Men dette går vel fort med i ditt hus, tenkjer eg. Håper du har hatt ein flott og avslappande ferie. Ha ei god veke. Berre 4 veker til påske....
SvarSlettÅ ha wienerbrød på lur i fryseren er smart! Mamma hadde alltid det. Hun laget wienerstenger med sviskerfyll og -brød med glasur oppå. Jeg tror aldri jeg har prøvd teknikken med å brette og kjevle inn smør. Men jeg har fortsatt ambisjoner å å gjøre det .... har den gamle oppskrifta etter mamma.
SvarSlettHa ei fin veke!
Et Wienerbrød, med mille feiulles, som deg og eplesyltetøy- hmmmm
SvarSlett